torstai 7. maaliskuuta 2013

A few weeks to go!

Intohimoinen blogiharrastaja viimeinkin oman blogin ääressä!

Eilen pystyin viimeinkin erinäisten seikkojen kautta saamaan varmistuksen, että vaihtoon lähtö alle kolmen viikon kuluttua on todellakin omalta kohdaltani mahdollista ja eilispäivän onnenkiljaisujen ja -tanssien jälkeen olikin alettava ihan tosissaan miettimään hoidettavien asioiden listaa. Ja se on pitkä. Onnekseni asuntoasia vaikuttaa suhteellisen hyvältä - kiitos Berliinissä jo opiskelevan suomalaispojan, mutta miljoona pikkuhommaa odottaa hoitajaansa.

Elikkäs kolmen viikon kuluttua olen jo Berliinissä (kolmatta päivää jos tarkkoja ollaan) ja opiskelu alkaa heti huhtikuun alussa. Niin sanottu aktiivilukukausi kestää ilmeisesti heinäkuun puoliväliin ja takaisin Suomeen suuntaan heinäkuun lopussa - edessä on siis neljä kuukautta keski-Euroopassa!! Miten innoissaan ihminen voi olla !! :)

Toivottavasti blogi muuntuu luontevaksi osaksi olemista, sillä olisi tosi mukavaa saada jollain tapaa dokumentoitua vaihtoaikaa itselle muistoksi ja toki perheelle ja ystäville jonkunlaiseksi tiedonlähteeksi siitä, mitä siellä puuhailen. Kyllä tämä ehkä tästä!

t. Emmi

6 kommenttia:

  1. Emmi kait tuut si käymää täälläki?? En oo kyl koskaa käyny Berliinissä et vois pyörähtää sielläki! Jeee! T.Naapuri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääki suunnitella minne kaikkialle sitä neljän kuukauden aikana ehtis :) tervetuloa vaan kylään! t. naapuri

      Poista